sâmbătă, 20 martie 2010

KangooJumps pentru Albert

“Albert are doar sase anisori, pe care i-a implinit de curand, in spital. Este diagnosticat cu leucemie acuta mieloblastica. Face tratament cu citostatice, i-a cazut parul, are o permanenta senzatie de oboseala, nu poate sta mult timp in picioare...
La moment, se afla intr-o rezerva a spitalului Fundeni, deoarece sistemul sau imunitar este foarte slabit, iar riscul de infectie, foarte mare. De curand, a inceput si tratamentul cu antibiotice, pentru ca un virus s-a incapatanat sa reziste.
Albert vrea sa se intoarca acasa... Il asteapta inca un frate si o sora. Vrea sa mearga din nou la gradinita, sa se joace cu prietenii. Nu intelege prea bine de trebuie sa stea atat de mult timp in spital”


Aceasta este doar o frantura din povestea micutului. Parintii sai spera sa stranga suficienti bani pentru a-l ajuta pe copilul lor sa i se efectueze o operatie de transplant de maduva in strainatate.

Zilele trecute, Albert a putut fi ajutat sa se bucure de viata de catre toti oamenii cu suflet, care indragesc muzica, dansul si sportul.

In sprijinul lor a venit Kangoo Club Romania, care a declarat ziua de 13 martie “Ziua Kangoo Jumps pentru Viata”! Anul acesta au ales sa fie alaturi de Albert, impreuna cu Revista Trusa pentru Parinti si Asociatia M.A.M.E.



Asadar, toti cei interesati de kangoo jumps, cel mai nou stil de aerobic, au putut participa la eveniment, antrenandu-se timp de o ora, contra modestei sume de 10 lei, in compania instructorilor internationali prezenti in cele peste 30 de sali din toata tara.



Toti banii astfel obtinuti au fost donati pentru a-l ajuta pe copilul aflat in suferinta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu